vrijdag, november 11, 2005

Een eenpans gerecht voor in de herfst/winter.4 personen

Een gerecht ingezonden door Thei:

  • wat boter in de pan
  • 150 gr aardappelen in blokjes
  • bakje champignons in plakjes
  • pot erwten/wortelen (450 gr) wortelen in stukjes snijden
  • bakje gerookt spek in blokjes (250 gr)
  • 50 gr zilveruitjes in stukjes snijden

Dit geheel in een grote pan gedurende 50/60 minuten op een laag pitje laten sudderen. Af en toe met een grote spaan door elkaar husselen.

Bak apart vlees naar keuze en voeg dit het laatste kwartier bij de rest.

Smakelijk. thei

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

det is deze saijt noajt eerder ontdek höb...
noajt geweite det achter det sjoan iezerke zoane topkok zou sjuule. thei, ich sjtaon versjteld van dien culinaire oetsjpattinge en ich zal dien resep zeker ens oet gaon probere! leuke saijt, jaomer det er neet ech mea actueel is (letste berich is gesjreve op 15 november 2005).

groete
Tommeke de Pul

5:24 p.m.  

Een reactie posten

<< Home